Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszerzés

Ha már igazán átgondoltad , hogy lesz egy hörcsögöd előbb gondoljuk át mi mindenre kell figyelni!!

1. A hörcsög jellemzői : 

A hörcsögök éjszakai állatok ezért ne számíts arra , hogy sokat játszasz vele reggel !! Ne ébreszt fel , mert fura hangokat szokott kiadni ami azt jelenti , hogy az állat stresszel. A stressz egyetlen rossz oldala , hogy az állat élettartama csökken ! Vagyis nem él sokáig!! Ezért inkább hagyd aludni!

2. Ketrec vagy terrárium?

Sokan azton mondják , hogy ketrecben jobb tartani az állatot ,mert ott jobban halja a zajokat és ezért nem ijed meg ha kiveszed! A ketrecben tartott hörcsög állítólag szelídebb! Én terráriumban tartom a hörimet de ugyanolyan aranyos mint a többi! De szerintem jobb ha ketrecben tartod!! (sokkal könnyebb a ketrecet takarítani !)

3. Beszerzés:

Ha hörcsögöt veszel akkor  a legugrálósabbat vedd meg! Mert ez egészségesebb. Ha nyugisat veszel az arra utal , hogy nem annyira egészséges! A nyugisabb nyugisabb az ugrálós ugrálósabb! Ha meg akarod állapítani , hogy ahörcsögöd egészséges-e akkor csak annyi a dolgod ,  hogy kiveszed és megnézed, hogy az orra száraz vagy nedves-e! Ha száraz egészséges ha nedves akkor nem!!